Gracial. Žirgyno direktorės padėjėja

Pranešimų skaičius : 177 Join date : 2008-10-21
 | Temos pavadinimas: Dauphin (išjodinėjimas) Št. 11 15, 2008 7:12 am | |
| | |
|
Gracial. Žirgyno direktorės padėjėja

Pranešimų skaičius : 177 Join date : 2008-10-21
 | Temos pavadinimas: Re: Dauphin (išjodinėjimas) Št. 11 15, 2008 12:58 pm | |
| Nešina visu inventoriumi pagaliau šiaip ne taip atkėblinu iki Dauphin`o gardo. Susikabinusi visą inventorių atsidarau gardo duris. * Sveikas, mažas. Kaip seniai matėmės, negaliu. Paglostau žirgo kaklą ir atiduodu viską, ką tik turiu kišenėje - kelis cukraus gabalėlius. Žirgas patenkintas žiaumoja, o aš tuo tarpu atsidėjusi valau jo kūną. Baigusi sutvarkau kanopas ir pabučiuoju žirgui į nosiuką. Šypsodamasi pasiimu kamanas, pobalnį ir bintus ir viską uždedu. Priveržiu balną, užmetu popončiką ir persimetu pavadžius. * Keliaujam. Išeiname iš arklidžių ir patraukiame maniežų link. ~~~~~ Po geros valandos grįžtame į arklides. Įvedu Dauph`ių į gardą ir nuimu visas šmutkes. * Ačiū už nerealią treniruotę, arklėne mano mielas. Dar kiek pasikuitusi striukės kišenėje užtinku užsilikusį cukraus gabalėlį. Nepagailiu, ir atiduodu jį Dauphin`ui. Užmetu gardinį poponą ir susegioju dirželius. Išeinu iš gardo ir uždarau jį. Greitu žingsniu nuskubu į arklidžių galą ir paimu gerą šieno gabalą. Grįžtu atgal jį nešdama ir įmetu į žirgo ėdžias. * Skanaus tau, Dauph`iau, o aš jau eisiu. Susirenku visą inventorių ir nusiuntusį oro bučkį išeinu iš arklidžių. Patraukiu balninės link .. | |
|